Followers

Jom tgk ada apa kat sini

Friday, September 30, 2011

INI ENTRI MELEKIT (SEHINGGA 30/9/2011) ENTRI TERBARU SELEPAS ENTRI NI

Senarai pemenang peserta GA Bandung & Korea


ASSALAMUALAIKUM WBT
apa khabar semua, kak aurora harap semuanya sihat.. ecehh macam tulis surat plk hehehe.. 




*** kt bwh ni senarai pemenang2, nama yg dh dipotong tu yg dh bagi alamat utk penghantaran, ada 3 2 1 lagi peserta (tulisan warna pink) yang belum bagi lg, kak aurora harap korang cepat2 kontek kak aurora kt ym : noorassz atau emel: aurorachenta@gmail.com sebelum 30/9/11, kesian kt kwn2 lain dh lama tggu.. 


--------------------------------


***update 
hadiah2 akan dipos pada hari sabtu nanti.. pemenang yg lagi sorang tu harap hubungi kak aurora secepat mungkin ye.. 





HADIAH UTAMA


http://fiqracake.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://143second.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://fatinnadhira.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://greennnpandacontest.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://aremieroul.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://justmeandeunice.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://littlequeenstory.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://cherubyan.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://blogcahayamama.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://bachelorofcustomerservice.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html


HADIAH SAGUHATI


http://syafiqahhumairah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://hearttoheartstories.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://sesucikasehsuchi.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://d-luvers.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://elihjapahar.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://askzhye.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://nonasani.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://kamooyangterindah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-giveaway-dari-korea-dan.html#links
http://razwanyy.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung_04.html
http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://faishaluvnurrfatihah.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html
http://anisempoi.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korean-dan-bandung.html
http://dearbella-bella.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html




HADIAH UNTUK PESERTA TAG PALING RAMAI
- http://tiefazatie.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

    TAHNIAH BUAT SEMUA PEMENANG
    (tepuk tangan ramai-ramai)


    kepada yang tak menang cuba lagi lain kali mana tau kan GA pasni korang plk akan jd pemenangnya.. doa2kan agar kak aurora sentiasa murah rezeki... buleh buat GA lagi hehehe
    terima kasih banyak2 korang semua mmg best






    Jom tengok apa yg menarik kt sini

    7 comments:

    Cik Purple Pinkypuff said...

    hehehehe~~ cp pon terlambat kasi kan.. nsb tuan blog infom.. thanks! :)

    Bella said...

    ^^... Diorang tak perasan kot...
    Tak sabar nak tunggu hadiah...

    Cahaya Mama said...

    hehe,..thanks kak,.semoga kak aurora murah rezeki lagi lepas ni,amin,.:)

    YANA PINKY said...

    thx kasitahuu . . lambat bgtahu lahhh , anywayy , kasi alamat kat sini lehh ?? dah add fb kak dahh ..

    full name : nurdiana fitrah

    alamat : no.47,jln.sg.long , taman sepakat , kg.bukit naga , sek32 , 40460 , shah alam , s'ngor :]

    AuroraChenta said...

    yana pinky : ermm kt blog mrsfarhan dh ada sbnrnya keputusan ni.. msti x alert ni.. nk kena babap neh hehehe.. okeh kak aurora dh accept kamu kt fb..

    cahaya mama : thanks CM, kak aurora pun doakan yg sama utk CM.. aminn

    bella : mungkin le kot.. kalau tak msti lelaju je bagi respon hehe

    cik purple pinky puff : hahaha cp pun tlambat rupenye

    nurr f@!sha f@t!h@h said...

    AS SALAM...MAAF UMMI LAMBAT TAW PASAI KEMENANGAN NIE...MAAF KEPADA PEMENANG2 YANG DA LAMA TUNGGU...SORRY DEAR...
    UMMI DA EMAIL ALAMAT YA KAT EMAIL....

    yo87 said...

    Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Nasihangit dah linkkan blog ni. Kalau tak percaya, boleh check dekat sini.

    http://nasihangit.blogspot.com/

    Nanti share lagi yer info yg menarik. Hehehe :D

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Iklan

    Photobucket