Followers

Jom tgk ada apa kat sini

Monday, August 15, 2011

GiveAway dari KOREA dan BANDUNG.


Ini entri melekit. Lihat bawah untuk entri terbaru.



السلام عليكم
Kali ni saya dan adik saya nak buat GA. Jom la korang sume join. Haaa, nak join tu, jgn lupa tgk syarat2 dulu k. Senang je. =D




Photobucket








Syarat-syarat penyertaan:
  1. Beralamat di Malaysia dan mempunyai BLOG.
  2. Follow dua blog berikut.
  3. Buat satu entry bertajuk : SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!
  4. Copy code banner GiveAway di atas dan letakkan di entri anda.
  5. Tag sekurang-kurangnya 2 orang & pastikan dorang tahu yang dorang ditag.
  6. Hantarkan link entri anda di ruangan komen entry INI sahaja.
  7. Tarikh tutup penyertaan: 15 Ogos 2011.


Haaaa, senang je kan. Hehehhe. Oke, jom tgk hadiah2 yg menanti anda.

Hadiah Giveaway:
  • 5 hadiah utama dari Bandung dan Korea.
  • 10 hadiah saguhati dari Bandung.
  • 1 hadiah istimewa untuk peserta yang tag paling ramai. ( Fridge Magnet dari Korea)




Contoh entri boleh lihat di SINI. Sebarang kekeliruan, boleh tanya saya. Goodluck. =D








*Korang boleh copy paste je entri ni kalo nak*

29 comments:

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

saya join untuk sokong anda =)

http://diarikukehidupanku.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Myra Jay said...

singgah nak join GA :)

Sheeszshira Shiraz.... said...

http://nurulshiraz.blogspot.com/2011/07/giveaway-dari-korea-dan-bandung.html

si ngokngek said...

join jugak:
http://ngokngekblur.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

thanks ya....

B E L L A said...

bella na juin ye...
dah pun ikut terma & syarat:))

http://nabilamohdamin.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

lily shyra said...

saye msok entry ney ya! ^^


http://dizashahira.blogspot.com/2011/07/saye-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

lily shyra said...

saya join contest ney ya! ^^

http://dizashahira.blogspot.com/2011/07/saye-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

lilypelangi said...

saya join ! :)


http://pelangichenta.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Akeyla Frr . said...

Keyla nakmasuk !

Akeyla Frr . said...

Keyla nak GA dari Bandung and Korea !
Jyeahhh ! Haha XD


http://a-door-able.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

.efi. said...

I join this TO SUPPORT you gurls..
i'm so excited right now!!

http://missefti.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

sakura (^_^) said...

sakura join GA ni :D
http://syazsakuraziz.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Pi Kachuu Pika said...

http://pikastories.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

nak join!! ^^ dah komment kat entri post adik awak...^^

tieratiera said...

saya join!
http://cookiemonstarr12.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

AuroraChenta said...

tenkyu semua.. sbb ramai sgt yg join, hadiah telah ditambah

sakura (^_^) said...

yeay! :D

aiNa yaZiD said...

saya join GA kamu juga..!! keep it up. Support u gurl. (^_^)

http://ainayazidstory.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Waniwisy said...

saya join jugak! ni yg betul punya..

http://waniwisy.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

harap saya menang fridge magnet tu..^^

M'Rie R'Nie said...

dah follow & join this GA. Salam perkenalan. http://www.ainoreiz87.net/2011/07/saya-nak-giveaway-dari-korea-bandung.html

FASIHAH ♥ said...

http://budakketotstory.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

JOIN

eiyzniey said...

nk3.hehee

eiyzniey said...

join suda..hehheeeee;;like3!

diyan said...

join dah dah follow adik beradik ni :')

http://diyanaeunhyuk.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Pink Diva™ said...

Me join to support you..:)

http://gurlalush.blogspot.com/2011/07/i-want-ga-from-korea-and-bandung.html

widaouhwida said...

http://penpilotpurpleshacking.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

sorfiena said...

saya joined :)

http://ash-tsukidate.blogspot.com/2011/07/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Still alive said...

join cni au!!~~

http://zuraidahismail89.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

cahaya azyla said...

assalamualaikum
joined ^^
http://pabilajejarikumulaberbicara.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea.html

izLya LigHtsoME taLEs....! said...

Lya join....
^_^

suKe cgt... Like..!

http://izlyalightsometales.blogspot.com/2011/08/saya-nak-ga-dari-korea-dan-bandung.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

Photobucket