Followers

Jom tgk ada apa kat sini

Tuesday, August 16, 2011

Trip for 2 to Korea

Tadi ada satu waybill datang dr GDEX suh ambik brg, dia dtg kul 12.45, kak aurora ada kt tingkat atas, x dgr diorg dtg.. hurmm tgk kt waybill tu dari astro atas nama daling kak aurora.. so kak aurora kompius, surat ape ekk.. atau ada menang apa peraduan... hurmm kak aurora pun try bukak web astro & search nama daling kak aurora...kot2 ada menang apa2 peraduan.. dan hasilnyaaa tadaaaa


daling kak aurora menang PS3... yayy sungguh tak kusangka cempedak menjadi nangka... igtkan dapat saguhati je.. syukur Alhamdulillah.. baru kak aurora igt, kak aurora masuk peraduan ni sbb nk hadiah utama, melancong ke korea (macam la bertuah sgt) hahaha.... peraduan ni berkaitan ngn citer Athena : Goddess of War kt channel 393(One HD) dalam awal tahun macam tu la peraduan ni.. hampir dh terlupa hehehhe

sinopsis citer ni nnti gugel tau.. atau klik je link yg kak aurora bagi kt atas hehehee





citer dia sgt best & penuh aksi, nnti jgn lupe tgk oke... 


7 comments:

cheqwa said...

woaaaah, tahniah tahniah.alhamdulillah, murah rezeki :D kawan saya suka sungguh citer ni sebab dia punya OST dinyanyikan oleh DBSK.muehehehe ^_^

fara anak abah said...

saya tengok smpai abes dh cte ni.best!=)

AuroraChenta said...

Cheqwa : tenkyu tenkyu.. wahh kwn cheqwa suke ost dia ekk, cheqwa da tgk ke citer ni.. nnti tgk citer city hunter skali tau..

Farah Anak Abah : best kan citer ni :D

☆FlaMinG ChaRismA☆ said...

bruntungnya.. jelous tau~
btw, congretz.. ^^

사유리 하나 (SaYuRi) said...

wahh tahniah2..rezeki..xdapt melancong ke korea pun dapat gak hadia ok kan heheh

tak tengok lagi cter ni..nnty nak cari lah hehe

ika said...

sonoknyeeee~~~ tahniah2...^.^ nnt leh men ps3 dgn daling akak tu...:)

einz miszmessy said...

wow!!!tahniah~menang yer....ps3 ag tuh.....cm best jep cite ni~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

Photobucket