Followers

Jom tgk ada apa kat sini

Friday, May 4, 2012

Sup Tulang Merah Singapura @Rawang

2-3 mggu lepas dok teringin nk makan sup tulang merah singapore, cuba ty incik gugel dia bgtau kat jalan tar, igt nk g sabtu mggu lps.. lupa plk ada perhimpunan bersih kat kl.. gugel area shah alam x de plk pastu try gugel rawang yeahh jumpe nama kedai dia JAM'S KITCHEN, tanpa mmbuang masa terus g sana.. sblm tu aku da buat research apa yg best kat sana.. kedai tu namanya jams kitchen..kat rawang sentral, nak cari rawang sentral pun satu hal dh.. finally jumpe gak dgn bantuan encik gugel maps... jalan nk pi ipoh rupenye.. da smpai situ kami serentak ckp.. oo kat sini rupenye hahaha..

sampai je kat dlm kedai tu menarik, semuanya warna putih....sejuk mata memandang.. lps aku masuk je dtg waiter bg buku menu, aku pun dgn pantas oder sup tulang merah pastu partner aku ckp dia da kenyang so aku order kacang pool utk dia sbb aku dh research tu mknn yg popular gak kat situ haha.. aku nmpk kt menu dia ada 3 layer tea so aku oder yang tu la, partner aku cam biasa la air milo hahaha..




ni 3 layer kalau kat swk diorg panggey tea c peng

sup tulang merah.. yummy!!

kacang phool.. mmg sdp.. da lama x makan, dolu2 maksu aku suka buat

kesimpulannya mmg sedap semuanya.. aku rekemen la makan kat sini lagi2 dia punya phool tu.. mmg mabeles.. kalau sapa2 nak gi kedai dia ni alamatnya :

NO 6 Jalan RS/1,
Rawang Sentral,
Rawang Selangor
Tel : 03-60921657

3 comments:

Anum said...

terbaik

Papa-NtiQ said...

eh eh cakap pasal sup tulang merah nih saya baru jer upload pics kat blog saya SEMALAM masa makan di Singapore Beach Road Gardens Food Centre minggu lepas.

Sedapppp. Di malaysia nih JB jer yang femes tapi negeri2 lain kureng skit..nape yek?

Nanti jenguk yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan, makan dan makan jer 100%tak der citer lain hehe kebanyakan nye di area JOHOR sebab maklum la orang JB.
Jangan lupa follow yer blog saya TQ TQ TQ

AuroraChenta said...

anum : yummy yummy

papa : tenkyu byk2 sudi jenguk blog ni.... dh follow blog papa.. buka je blog tu terus rasa lapar hehehe.. sup tulang merah mmg x leh lwn beach road punye.. nk g seberang tambak jauh gak tu...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Iklan

Photobucket